OZEKI WEBOFFICE: Template for page '131' not found! Create a template for this page!Témakiírás programozói álláspályázathoz

A téma címeKorszerű multimédia alkalmazások (SD001) - programozó állás - Debrecen
Jelentkezési határidőVisszavonásig

Korszerű multimédia alkalmazások

Alkalmazás fejlesztés különböző platformokon átívelő média kommunikáció területén. A témakör kiterjed hang, video, szöveg átvitelére, valamint hálózatos alkalmazások implementálásra. A témakör lehetőséget ad mobil platformok megismerésére (Android, IOS, Windows Mobile), webes platformok megismerésére (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer) és vállalati VoIP telefon rendszerek megismerésére (Cisco, Avaya, Nortel, Asterisk).

Gyors jelentkezés

Jelentkezz most! Kérd le a jelentkezési lapot e-mailben!

E-mail:
Írd be az e-mail címedet a fenti sorba és nyomd meg az OK-t!
A jelentkezés módja

Jelentkezni e-mailben lehet. Az e-mail-t a job[kukac]ozeki.hu e-mail címre kell elküldeni. Az e-mail tárgy sorában az szerepeljen, hogy "Programozói pályázat korszerű multimédia alkalmazások témára", az e-mail törzsében 5-6 sorban meg kell írni, hogy mi az elsődleges motiváció, amiért erre a témára jelentkezik. Az e-mailhez csatolni kell egy fényképes szakmai önéletrajzot és az alábbi felvételi adatlapot.

Felvételi adatlap letöltése

Letöltés: Felveteli_adatlap_sd001.zip (36kb)

A projekt helye

Ezt a témát az Ozeki Informatikai Kft debreceni irodája hirdette meg. Az iroda 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5. sz. alatt található irodaházban van. A pályázó sikeres felvétel esetén itt csatlakozhat be a munkába.