OZEKI WEBOFFICE: Template for page '133' not found! Create a template for this page!Témakiírás programozói álláspályázathoz

A téma címeMobil üzenetküldő megoldások (SD003)
Jelentkezési határidőVisszavonásig

Mobil üzenetküldő megoldások

Nagy teljesítményű szöveges és multimédia üzenet átvitel mobiltelefonok és számítógépek között. Mobil hálózati komponensek, mobil tartalomszolgáltatói rendszerek megismerése, programozása. Hatékony alkalmazás felépítés. Nagyvállalati rendszerek megismerése.

Gyors jelentkezés

Jelentkezz most! Kérd le a jelentkezési lapot e-mailben!

E-mail:
Írd be az e-mail címedet a fenti sorba és nyomd meg az OK-t!
A jelentkezés módja

Jelentkezni e-mailben lehet. Az e-mail-t a job[kukac]ozeki.hu e-mail címre kell elküldeni. Az e-mail tárgy sorában az szerepeljen, hogy "Programozói pályázat infokommunikációs szolgáltatások témára", az e-mail törzsében 5-6 sorban meg kell írni, hogy mi az elsődleges motiváció, amiért erre a témára jelentkezik. Az e-mailhez csatolni kell egy fényképes szakmai önéletrajzot és az alábbi felvételi adatlapot.

Felvételi adatlap letöltése

Letöltés: Felveteli_adatlap_sd003.zip (36kb)

A projekt helye

Ezt a témát az Ozeki Informatikai Kft debreceni irodája hirdette meg. Az iroda a 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5. sz. alatt található irodaházban van. A pályázó sikeres felvétel esetén itt csatlakozhat be a munkába.