OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Duális képzés az Ozekiben

Az Ozeki a Debreceni Egyetemmel együttműködve elindította az Ozeki Duális Képzés Programját. A 2020 szeptemberében induló képzésekre az Ozeki várja tehetséges hallgatók jelentkezését.

A meghirdetett pozíciók

HR asszisztens gyakornok - magyar nyelvű
HR asszisztens gyakornok - angol nyelvű
Pénzügyes gyakornok - magyar nyelvű

A pályázati folyamat bemutatása

 1. Jelentkezési időszak: 2019. október 10. - 2019. december 5. legkésőbb, vagy addig, ameddig az alkalmas jelöltet meg találjuk

 2. Interjú és felvételi fordulók időszaka: 2019. október 25-től 2020. január 6-ig.

 3. Pályázó kiértesítése: az egyes felvételi fordulók utáni 2 munkanap

A felvételi fordulók ismertetése

 1. forduló: Szóbeli ismerkedés
 2. A cég és a pályázó bemutatkozása. A vállalat lehetőségeinek és a szakmai program bemutatása. A pályázó céljainak megismerése. Maximum 1 órát fog igénybe venni, minimum 10 percet.

 3. forduló: Szakmai tesz megírása
 4. A jelölt bemutatja a szakmai ismereteit írásban. Készülni nem kell a tesztre. Lehetőség van arra, hogy az első szóbeli interjú után megírja a tesztet. A szakmai teszt időigénye 1,5 óra. Az angol nyelvi teszt megírása további 2,5 órát vesz igénybe. Ha a pályázó korábban befejezi, akkor hamarabb is elmehet. A teszt megírása során nem lehet semmilyen segédeszközt használni

 5. forduló: Egyéni feladat megoldása
 6. A pályázónak önállóan kell megoldania 3 feladatot otthon és az eredményt e-mailben kell beküldenie. Maximum 7 naptári nap áll rendelkezésre a feladat elvégzéséhez. A feladat 2,5 órát vesz igénybe, de természetesen, kevesebb és több időt is rá lehet szánni.

 7. forduló: Lezáró interjú
 8. Az előző fordulók értékelése és a tanulságok átbeszélése. A belépési feladatok és egyéb fontos tudnivalók egyeztetése. Maximum 1 órát fog igénybe venni, minimum 10 percet.

Hasznos információk a felvételi folyamatról:

 • Az első forduló után mindenki automatikusan továbbjut. Ha van lehetősége az interjú után megírni a tesztet, akkor azonnal megírhatja a pályázó, ezért nem kell külön befáradnia.
 • Az egyes fordulók után mielőbb (maximum 2 munkanap) igyekszünk értesíteni minden pályázót arról, hogy továbbjutott-e a következő fordulóba
 • A pályázóval mindig egyeztetjük, hogy mikor van lehetősége jönni interjúra, vagy elkezdeni a következő fordulót
 • A helyek száma korlátozott. Amint megtaláljuk a megfelelő gyakornokot, a pályázati folyamatot azonnal lezárjuk és a még folyamatban lévő jelölteket kiértesítjük. Ezek alapján érdemes mielőbb jelentkezni.
 • Vezetés és Szervezés MSc – emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés specializáció szakirányosoknak 4 fordulós a pályázati folyamat.
A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk. Az e-maileket a job[kukac]ozeki.hu címre várjuk.
Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150