OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Diákmunka lehetőség az Ozekiben

Ozeki lehetőséget biztosít egyetemi hallgatóknak, hogy felsőfokú tanulmányaik ideje alatt szakmai diákmunkát végezzenek, amellyel szakmai tapasztalatot szereznek és megkönnyítik az egyetemi befejezés utáni elhelyezkedésüket.

A szakmai feladatok a legújabb Industry 4 technológiákhoz kapcsolódnak. Olyan innovatív nemzetközi termékfejlesztésekben vehetsz részt, amelyre a következő 10 évben büszke lehetsz, hogy a részese lehettél.
Egyedi, jövőbeli szakmai megoldások kidolgozásában tevékenykedhetsz, amelyet a világon csak kevesen tudnak megoldani.

Összefoglalva olyan szakmai dolgokkal fogsz találkozni, amit az egyetemen nem tanítanak, de a legtöbb vállalat azokat a pályakezdőket keresi, akik ezt a tudást már megszerezték, így előnyre teszel szert egyetemi csoporttársaiddal szemben, megkülönbözteted magad a hasonló végzettségű társaidtól egy állásra jelentkezés során.

Hogyan tudsz hozzánk bekapcsolódni diákmunkatársként?

Erre három lehetőséged van:

1. A kötelező szakmai gyakorlatod az Ozekiben töltöd és a befejezése után, ha mindkét fél úgy dönt, diákmunkatársként folytathatod a munkát nálunk.

2. Szakmai gyakorlat nélkül.

3. Ozekis munkatárs, szakmai gyakorlatos, vagy diákmunkatárs ajánlásával.

Ozekis szakmai gyakorlattal
Az Ozeki Szakmai Gyakorlati Program befejezése után már nem kell a jelentkezési folyamatot megismételni, a szóbeli megállapodás után azonnal elkezdheted a munkát a diákmunkatársként.

Szakmai gyakorlat nélkül
Az Ozekiben több szakterület van, amely nem kívánja meg, hogy korábban az Ozekiben végzed el a szakmai gyakorlatodat.
Ilyenek a programozó, mérnökinformatikus diákmunkás pozíciók, valamint a sales és cégadminisztrációs területre jelentkezőknél.

Az Ozeki Szakmai Gyakorlati Programban való eredményes részvétel a feltétele a diákmunka végzésnek azoknak a villamosmérnök szakos vagy más szakos hallgatóknak, ahol hardverfejlesztési feladatokat látnak el.


Fontos tudnod, ha Ozekis szakmai gyakorlat nélkül akarsz munkát végezni az Ozekiben:
 • A teljes felvételi folyamatot végig kell csinálni.

 • A szakmai teszteken magasabb pontszámmal lehet csak bekerülni az adott pozícióba, mint a szakmai gyakorlatra.

 • A diákmunkatárstól elvárjuk, hogy a munkát magas színvonalon végezze el, mert ellentételezésben részesül.

 • Ha valaki nem tudja hozni az elvárt eredményeket, akkor sajnos, nem tudjuk kivárni, hogy belerázódjon a munkába. Ilyen esetben nem tudjuk folytatni a közös munkát.

 • Aki több projektben sikeresen teljesített, komolyabb feladatokat is kaphat.

Miért jó szakmai diákmunkát vállalni az Ozekiben?
 • Szakmai tapasztalattal gazdagodsz a legújabb Industry 4 technológiákról, amelyet később referenciaként használhatsz fel álláskeresésed során, így növelheted munkaerő-piaci értéked.
  Fel tudod tüntetni a szakmai önéletrajzodban, hogy az egyetemi évek alatt milyen szakmai tapasztalatot szereztél meg.

 • Rengeteget tanulhatsz a tapasztalt kollégáktól, mert azokat a gyakorlati trükköket lesheted el, amiről az egyetemen már nincs idő és lehetőség beszélni.

 • Olyan innovatív nemzetközi termékfejlesztésekben szerezhetsz tudást, amelyet az egyetemen nem kapsz meg, viszont a legtöbb vállalat keresi az ilyen kvalitással bíró munkaerőket.
  Ezzel a tudással egy kiválasztási folyamat során kiemelkedsz a hasonló végzettséggel rendelkező társaid közül.

 • Rugalmas időbeosztás, abszolút hozzá tudod igazítani az egyetemi elfoglaltságaidhoz. Nincs megkötve a heti elvárt óraszám. Ha a héten egy napot tudsz jönni, akkor arra a napra a napi folyamatos 8 órát kell tudnod vállalni.
  Ha például a vizsgáid miatt hosszabb időre nem tudsz jönni nincs belőle probléma.

 • Csapatmunkában kell dolgozni, ahol mindenki kap saját feladatot, amelynek megvalósulásáért felelős.
  A csapattagokkal együtt kell működni és a csapatnak határidőre kiváló minőségben el kell látni feladatokat.
  A közös munka során a másik munkatárs munkájára és a részletekre is oda kell figyelni, hogy a részfeladatok az integrálás után egészként tudjanak működni.

 • Gyakorolhatod a szakmai angol nyelvet.

 • Az egyetem befejezése után, ha mindkét fél úgy gondolja szívesen működünk együtt hosszútávon főállású munkaviszony keretében.

 • Az Ozekiben nagyon jó hangulatban végezzük a feladatokat. Külön foglalkozunk az új diákmunkatársak beintegrálásával, hogy mielőbb otthon érezzék magukat. Legyenek új barátaik.
  A változáshoz és a munkához kapcsolódó elvárások minél kisebb terhet rójanak rájuk és minél hamarabb feloldódjanak az új környezetben.

 • Diákmunkatársaink igénybe vehetik az edzőtermi (Energym) és a céges foci juttatásunkat. Meghívjuk őket a céges rendezvényeinkre is.

 • A munkavégzés helye az egyetemhez közel található meg, kiváló közlekedési lehetőséggel, mindkét villamos gyalog 5 perc alatt elérhető. Az Ozeki Irodaháza 10-es busz vonalán található.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A felvételi eljárás során minden jelentkező ugyanazon a felvételi folyamaton keresztül kerül elbírálásra. A kiválasztás szakmai szempontok, objektív kritériumok és szükséges specifikumok megléte alapján történik.
Tudj meg többet a felvételi folyamatról.


Milyen nyitott diákmunkatárs pozícióink vannak?

Junior szoftverfejlesztő
Junior robotépítő mérnök
Junior solution designer
Junior termékdokumentáció készítő
Junior sales asszisztens
Junior online marketing asszisztens

További diákmunka pozíciók...
Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150