OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Alapértékeink

  1. Tisztesség
  2. Eredményesség
   

Legyél eredményes!

A professzionális, hatékony és gyors munkavégzés teszi lehetővé a magas szintű értékteremtést. Ahhoz, hogy a cégünk lendületben tudjon maradni, fontos, hogy mindent profin, hatékonyan, lényegre törően végezzünk magas szakmai színvonalon. Elsődleges szempont, hogy amihez hozzáfogunk, az jól legyen elvégezve. Egy jól elvégzett feladat örömet okoz és büszkévé tesz.

Az eredményes munkához professzionalizmus szükséges. Ez azt jelenti számunkra, ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Sok esetben aki találkozik a munkánk eredményével elcsodálkozik és azt mondja, nem gondoltam volna, hogy még erre is gondoltak. Ilyen szintű megoldás kiadására, természetesen csak az képes, aki szereti, amit csinál. Ezért olyan munkatársakkal dolgozunk, akik szeretik, amit csinálnak, tehetségesek benne és ezáltal profin tudják végezni a feladatukat.

Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150