OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Prioritásaink

Pénzügyi megtérülés

Az üzleti életben a sikert pénzben mérik. Könyörtelenül kell fókuszálnunk a pénzügyi megtérülésre. Profit nélkül a legnemesebb cél sem teljesülhet. A nyereséges működés az alapja a növekedésnek, a stabilitásnak, a kiszámíthatóságnak. Ezt minden munkatársunknak szem előtt kell tartania, hogy stabil fizetése, biztos munkahelye, növekvő személyes anyagi lehetőségei legyenek. A cég egy szervezet, aminek a vére a pénz. Ha költünk azt úgy éljük meg, mint amikor a vérünket adjuk, ha pénzt kapunk, arra úgy tekintünk, hogy életet kapunk. Ennek megfelelő komolysággal és alázattal tekintünk a pénzügyi eredményességre.

Nemzetközi szemlélet

Kizárólag olyan termékek és szolgáltatások fejlesztésébe invesztálunk, amit nemzetközi szinten képesek vagyunk értékesíteni. Stratégiai célunk globális potenciál kifejlesztése, hogy a világ összes országában meg lehessen vásárolni azt, amit létrehoztunk. Az ügyfelek eléréséhez elsősorban az Internetre támaszkodunk.

Innováció

A folyamatos innovációra alapozunk. Rendszeresen új termékeket, új funkciókat, új megoldásokat hozunk ki. Ezen innováció biztosítja számunkra azt a versenyelőnyt, amit termékeinkkel a kiválasztott célpiacokon elérünk.

Piacvezető szerep

Olyan területeket választunk ki, ahol nemzetközi szinten piacvezető szerepet tudunk szerezni. A kiválasztott területek nagysága összhangban van az erőforrásainkkal és a cég méretével. Az első célunk már teljesült: nemzetközi szinten piacvezető szerepet szereztünk a vállalati SMS gateway piacon a www.ozekisms.com weboldalon értékesített Ozeki NG SMS Gateway szoftver segítéségével. A jövőben a cég méretének a növelésével összhangban szélesíteni fogjuk a célzott piaci szegmenst, és új területeket is meg fogunk nyitni.
Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150