OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Duális képzés az Ozekiben

Az Ozeki a Debreceni Egyetemmel együttműködve elindította az Ozeki Duális Képzés Programját. A 2020 szeptemberében induló képzésekre az Ozeki várja tehetséges hallgatók jelentkezését.

A meghirdetett pozíciók

HR asszisztens gyakornok - magyar nyelvű
HR asszisztens gyakornok - angol nyelvű
Pénzügyes gyakornok - magyar nyelvű

A pályázati folyamat bemutatása

  1. Jelentkezési időszak: 2020. január 15.- 2020. július 20. legkésőbb, vagy addig, ameddig az alkalmas jelöltet meg találjuk

  2. Interjú és felvételi fordulók időszaka: 2020. január 25.-től 2020. július 30.-ig.

  3. Pályázó kiértesítése: az egyes felvételi fordulók utáni 2 munkanap

  A felvételi fordulók ismertetése

  1. forduló: Szóbeli ismerkedés
  2. A cég és a pályázó bemutatkozása. A vállalat lehetőségeinek és a szakmai program bemutatása. A pályázó céljainak megismerése. Maximum 1 órát fog igénybe venni, minimum 10 percet.

  3. forduló: Szakmai tesz megírása
  4. A jelölt bemutatja a szakmai ismereteit írásban. Készülni nem kell a tesztre. Lehetőség van arra, hogy az első szóbeli interjú után megírja a tesztet. A szakmai teszt időigénye 1,5 óra. Az angol nyelvi teszt megírása további 2,5 órát vesz igénybe. Ha a pályázó korábban befejezi, akkor hamarabb is elmehet. A teszt megírása során nem lehet semmilyen segédeszközt használni

  5. forduló: Egyéni feladat megoldása
  6. A pályázónak önállóan kell megoldania 3 feladatot otthon és az eredményt e-mailben kell beküldenie. Maximum 7 naptári nap áll rendelkezésre a feladat elvégzéséhez. A feladat 2,5 órát vesz igénybe, de természetesen, kevesebb és több időt is rá lehet szánni.

  7. forduló: Lezáró interjú
  8. Az előző fordulók értékelése és a tanulságok átbeszélése. A belépési feladatok és egyéb fontos tudnivalók egyeztetése. Maximum 1 órát fog igénybe venni, minimum 10 percet.

  Hasznos információk a felvételi folyamatról:

  • Az első forduló után mindenki automatikusan továbbjut. Ha van lehetősége az interjú után megírni a tesztet, akkor azonnal megírhatja a pályázó, ezért nem kell külön befáradnia.
  • Az egyes fordulók után mielőbb (maximum 2 munkanap) igyekszünk értesíteni minden pályázót arról, hogy továbbjutott-e a következő fordulóba
  • A pályázóval mindig egyeztetjük, hogy mikor van lehetősége jönni interjúra, vagy elkezdeni a következő fordulót
  • A helyek száma korlátozott. Amint megtaláljuk a megfelelő gyakornokot, a pályázati folyamatot azonnal lezárjuk és a még folyamatban lévő jelölteket kiértesítjük. Ezek alapján érdemes mielőbb jelentkezni.
  • Vezetés és Szervezés MSc – emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés specializáció szakirányosoknak 4 fordulós a pályázati folyamat.
  A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk. Az e-maileket a job[kukac]ozeki.hu címre várjuk.
Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150
Copyright © 2000- - Ozeki Ltd | info@ozeki.hu
Home > Home > Duális képzés
Legal | Privacy | Terms of use | 1677
3.219.31.204 | 92.118.27.157 | Login