Ozeki Kft.

Bemutatkozunk

Az Ozeki Kft 2000-ben alapított, magyarországi központtal működő informatikai vállalkozás. A cég független, piaci alapon finanszírozott vállalkozás. Kizárólag saját fejlesztésű informatikai termékek előállításával, és a világpiacon történő forgalmazásával foglalkozik. A cég több tízezer külföldi ügyféllel bír, a világ szinte valamennyi országában tud helyi referenciát felmutatni. A cég központja Debrecenben található.

Tevékenységét tekintve az Ozeki egy innovatív fejlesztő cég. A cég vezetőinek a célja, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amik valamilyen paraméterben a világon a legjobbak. Ezen termékekkel egy jól definiált piaci igényt piacvezetőként lehet kielégíteni. A fejlesztés jellemzően sok, eredmény vezérelt kutatói és fejlesztői munkát igényel.

Ennek a szemléletnek a tükrében készültek el a cég legfontosabb termékei:

Ozeki SMS Gateway
Ozeki Phone System XE
Ozeki VoIP SDK
Ozeki Camera SDK
Ozeki Cluster

Az Ozeki Kft. 2014-ben, a kommunikációs szoftverfejlesztés mellett egy új irányt is nyitott. Építve, a kiemelkedő tapasztalatra az Internet alapú kommunikáció, és a gépi látás terén, az új irány a robotika. A cél, egy olyan robot vezérlést lehetővé tevő rendszer kifejlesztése, ami megkönnyíti a robotokkal történő kommunikációt és a robotokat az emberek számára hasznos feladatok elvégzésére alkalmassá tudja tenni. Ezen fejlesztés első termékei:

Ozeki 3D Printer
Ozeki Remote Presence Robot

A márkanév

Célunk, hogy az Ozeki márkanevet gyors kommunikációval, kiváló információs anyagokkal és jelentős üzleti hasznot hozó termékekkel azonosítsák.

Alapértékeink

Mit nyújt az Ozeki?

  • Szakmai fejlődést
  • A legkorszerűbb technológiák megismerését
  • Kitűnő hangulatú munkalégkört
  • A versenytársaknál jobb kompenzációt
  • Könnyen megközelíthető munkahelyet

Munkatársaink

Fontos számunkra, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akik miatt érdemes bemenni a munkahelyre. Egymással őszintén kommunikálva, konstruktívan együttműködve, a tudásunkat összeadva alakítsuk ki és hajtsuk végre azokat a tevékenységeket, amik a sikerhez vezetnek. Minden munkatárs felvételével szélesíteni akarjuk a látókörünket és bővíteni akarjuk a tudásunkat. Feladatunk az, hogy közösen létrehozzunk és ismertté tegyünk olyan termékeket és megoldásokat, amik sokkal jobbá, hatékonyabbá teszik az ügyfeleink mindennapjait.

Mit gondolunk a sikerről?

Úgy gondoljuk, hogy a sikerhez kiegyensúlyozott háttér, anyagi biztonság, nemzetközi szemlélet és folyamatos innováció szükséges. Az Ozeki-ben ezekre helyezzük a hangsúlyt. Ez alapján álltak össze az üzleti prioritásaink.

Kik jelentkezzenek?

Azok jelentkezését várjuk, akik elsősorban olyan munkahelyet keresnek, ahol szenvedélyes, profi szakemberek veszik őket körül. Akikben van erő és tartás ahhoz, hogy őszintén kommunikáljanak. Olyanok jelentkezzenek, akik képesek szeretni a munkájukat, és akik szeretnek dolgozni! Azok jelentkezzenek, akik önálló gondolatokkal rendelkeznek és keresik, hogy hol tudnak értéket teremteni, hasznot hajtani.

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezz e-mailben a job@ozeki.hu címen.

A jelentkezéshez be kell küldeni egy fényképes szakmai önéletrajzot, valamint ki kell tölteni és csatolni kell a pozícióhoz tartozó jelentkezési lapot, amely a pozíció oldalán érhető el.