Prioritásaink

Pénzügyi megtérülés

Az üzleti életben a sikert pénzben mérik. Könyörtelenül kell fókuszálnunk a pénzügyi megtérülésre. Profit nélkül a legnemesebb cél sem teljesülhet. A nyereséges működés az alapja a növekedésnek, a stabilitásnak, a kiszámíthatóságnak. Ezt minden munkatársunknak szem előtt kell tartania, hogy stabil fizetése, biztos munkahelye, növekvő személyes anyagi lehetőségei legyenek.

A cég egy szervezet, aminek a vére a pénz. Ha költünk azt úgy éljük meg, mint amikor a vérünket adjuk, ha pénzt kapunk, arra úgy tekintünk, hogy életet kapunk. Ennek megfelelő komolysággal és alázattal tekintünk a pénzügyi eredményességre.

Nemzetközi szemlélet

Kizárólag olyan termékek és szolgáltatások fejlesztésébe invesztálunk, amit nemzetközi szinten képesek vagyunk értékesíteni. Stratégiai célunk globális potenciál kifejlesztése, hogy a világ összes országában meg lehessen vásárolni azt, amit létrehoztunk. Az ügyfelek eléréséhez elsősorban az Internetre támaszkodunk.

Innováció

A folyamatos innovációra alapozunk. Rendszeresen új termékeket, új funkciókat, új megoldásokat hozunk ki. Ezen innováció biztosítja számunkra azt a versenyelőnyt, amit termékeinkkel a kiválasztott célpiacokon elérünk.

Piacvezető szerep

Olyan területeket választunk ki, ahol nemzetközi szinten piacvezető szerepet tudunk szerezni. A kiválasztott területek nagysága összhangban van az erőforrásainkkal és a cég méretével. Az első célunk már teljesült: nemzetközi szinten piacvezető szerepet szereztünk a vállalati SMS gateway piacon a www.ozekisms.com weboldalon értékesített Ozeki NG SMS Gateway szoftver segítéségével. A jövőben a cég méretének a növelésével összhangban szélesíteni fogjuk a célzott piaci szegmenst, és új területeket is meg fogunk nyitni. Ezek közül az első nagy terület az Ozeki 10 szoftver platform által nyújtott kommunikációs szoftver termékek és alkalmazások elterjesztése az egész világon.