Juttatási csomagunk

Célunk, hogy Debrecen legjobb munkahelye legyünk, ahol folyamatos szakmai fejlődést és kiemelkedő fizetést biztosítunk. Cégünk olyan juttatási csomagot kínál, ami elégedett munkatársakat eredményez, és lehetővé teszi a komoly szakmai eredmények elérését. Mivel az Ozeki debreceni központtal működik, a mi munkatársaink, maguk alakíthatják sorsukat, részt vehetnek komoly döntéshozatalban, a cégközpontokra jellemző fejlesztési és innovációs projekteken dolgozhatnak, és első kézből kapnak meg minden olyan információt, támogatást, ami a munkavégzéshez szükséges. Ez nagyon komoly előny a sok esetben külföldi tulajdonú debreceni cégekhez képest, mivel a debreceni központnak köszönhetően a cég eredményei is itt realizálódnak, így a munkatársak közvetlenül részesedhetnek az elért eredményekben.

Kezdő fizetés

Cégünk már a kezdő fizetéssel is motiválni szeretné a jelentkezőket, ezért minden pályázónál figyelembe vesszük azt a fizetési igényét, amit a jelentkezése során megad.

Minden jelentkezőtől azt kérjük, hogy a jelentkezés során adja meg azt az összeget, amiért szívesen eljár dolgozni. Érdemes ezt az összeget úgy meghatározni, hogy arányban legyen azzal az értékteremtő képességgel, amit a jelentkező hoz és azzal, amit más hasonló képességű munkavállalók kérnek a piacon.

Kiemelkedő fizetés

Azon jelentkezőknél, akik bejutottak, gyakran értékeljük a teljesítményt, és az elért eredmények alapján lehetőség nyílik egy még magasabb, sok esetben kiemelkedő fizetés eléréséhez. A gyakori értékelésnek köszönhetően, ha magas szinten, hatékonyan végzi valaki a munkáját, a cég vezetői azt gyorsan észlelik.

Ingyenes sportolási lehetőség

Minden munkatársunk számára biztosítjuk a sportolási lehetőséget. Az irodaházunkban működő, nagy alapterületű, jól felszerelt EnerGym edzőteremmel kötött együttműködési megállapodásunk révén minden munkatársunk számára adott a lehetőség, hogy szabadidejében kihasználja az itt elérhető szolgáltatásokat.

Tréningek, továbbképzések, konferenciák

Fontos számunkra, hogy munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése biztosított legyen, ezért azon túl, hogy olyan munkaköröket definiálunk, amik lehetővé teszik a fejlődést, szponzoráljuk a munkavégzéshez szükséges képességek fejlesztését biztosító szakmai tanfolyamokon és konferenciákon való részvételt.

Nyelvtanulási lehetőség

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink fejlődni tudjanak idegen nyelvek területén, ezért cégünk támogatja az angol nyelvtanulást.

Külföldi szakmai utak

Cégünk széles nemzetközi ügyfélkörrel rendelkezik, így lehetőség nyílik rá, hogy munkatársaink külföldre utazva részt vállaljanak komoly nemzetközi szakmai projektekben.

Céges rendezvények

Cégünk a nagyobb projektek lezárását és más kínálkozó alkalmakat használ ki arra, hogy olyan rendezvényeket tartsunk, ahol szabadon, kötetlenül jól érezhetjük magunkat.

Cafeteria

Cégünk a cafeteria-ra szánt keretet a munkabér növelésére fordítja, és ezáltal az készpénzben, a munkabérrel együtt kerül kifizetésre, így cégünk nem köti meg annak felhasználhatóságát.