Debreceni Egyetem Informatikai Szakmai Napok


Beszámoló a rendezvényről

Olvasd el a "Szakmai napok" című rendezvényről készült rövid beszámolónkat. Ha megtetszett amivel foglalkoztunk bátran jelentkezz valamelyik meghirdetett pozíciónkra.
Előadások

Ha bármelyik téma megtetszett, szeretnél róla többet megtudni, lépj kapcsolatba velünk a job@ozeki.hu e-mail címen.
Karrier akadémia

Az OZEKI Karrier akadémia egy két napos képzésprogram, amely életre szóló ismereteket adott át a résztvevőknek. A hallgatók megismerhették, hogy miként célszerű felépíteni a karrierjüket, hogy célszerű egy kisebb cégnél az egyetemi tanulmányaikkal összhangban levő szakmai gyakorlatot szerezni, majd miként érdemes további munkaköröket választani. Arról is szót ejtettünk, hogyan kell elkerülni az olyan becsapós munkahelyeket, mint a call-centerek, diákmunkának hirdetett kétkezi szalagmunkák, multik elavult rendszereinek az üzemeltetési feladatai, stb..., amik zsákutcába vezethetnek.

A Magyar Rádió riportja a rendezvényről
Hogyan építsünk 3D nyomtatót

Ezen az előadáson a hallgatók megismerhették, milyen komponensekből állítható össze egy 3D nyomtató, és hogyan lehet olyan szoftvert kifejleszteni, amit egy ilyen nyomtató képes úgy vezérelni, hogy 3D alakzatokat tudjon nyomtatni..
Hogyan építhetsz és programozhatsz drónt?

Ezen az előadáson a hallgatók betekintést nyerhettek a drónok felépítésébe, a gyakran használt meghajtó motorok működési elvébe, a motorokat vezérlő mikrokontroller programozásába és a drónok általános vezérlésébe.

More information