OZEKI a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem Informatikai Szakmai Napok című rendezvényén 2012-ben vett részt először az Ozeki Informatikai Kft. Az Ozeki tartotta a rendezvény legsikeresebb előadásait és olyan cégeket utasított maga mögé, mint a HP, a Microsoft, az IBM, a National Instruments, a Cisco és az Oracle.

A rendezvényen az OZEKI saját fejlesztésű, új generációs IT technológiákat mutatott be. Ezek közül kiemelt figyelmet kapott a 3D telefonálás, a következő generációs SMS küldés, és a magas hatékonyságú mobil alkalmazásfejlesztés. Nem meglepő tehát, hogy az OZEKI előadásain több hallgató vett részt, mint bármely más cég előadásain. Az OZEKI egy két napos képzési programot is tartott a rendezvényen OZEKI Karrier Akadémia címmel, ami szintén nagyon sikeres volt.

Az OZEKI az egyik legvonzóbb munkahely Debrecenben. Itt folynak a régióban a legmagasabb szintű szoftverfejlesztői projektek. A professzionalizmus mindenek elé helyezése nagyon gyors szakmai fejlődést és komoly fizetést tesz lehetővé. Nem titok: az OZEKI Debrecenben az egyik legjobban fizető cég.


Ábra 1. - Előadás látogatottsági adatok, Debreceni Egyetemi Informatikai Szakmai Napok


Mivel a cég debreceni központtal működik, a programozók itt a termékfejlesztés teljes folyamatában részt vehetnek a termékek tervezésétől, az implementáláson át egészen a felhasználói tapasztalatok értékeléséig. Ez olyan lehetőség, amit más munkahely nem nyújt a környéken.

A cégbe bejutni nehéz. Egy több fordulós felvételi eljárás keretében a pályázók egy szakmai tesztet, (a programozók egy példaprogramot) írnak, amivel demonstrálhatják tudásukat. A tesztet egy szóbeli interjú, majd egy állásajánlat követ. A felvételi folyamat 3 hét. Érdemes megpróbálni, mert akinek sikerül élete egyik legjobb munkatapasztalatát szerezheti meg.


Ábra 2 - OZEKI előadás, Debreceni Egyetemi Informatikai Szakmai Napok


More information