Diákmunka lehetőség az Ozekiben

Ozeki lehetőséget biztosít egyetemi hallgatóknak, hogy felsőfokú tanulmányaik ideje alatt szakmai diákmunkát végezzenek, amellyel szakmai tapasztalatot szereznek és megkönnyítik az egyetemi befejezés utáni elhelyezkedésüket.

A szakmai feladatok a legújabb Industry 4 technológiákhoz kapcsolódnak. Olyan innovatív nemzetközi termékfejlesztésekben vehetsz részt, amelyre a következő 10 évben büszke lehetsz, hogy a részese lehettél. Egyedi, jövőbeli szakmai megoldások kidolgozásában tevékenykedhetsz, amelyet a világon csak kevesen tudnak megoldani.

Összefoglalva olyan szakmai dolgokkal fogsz találkozni, amit az egyetemen nem tanítanak, de a legtöbb vállalat azokat a pályakezdőket keresi, akik ezt a tudást már megszerezték, így előnyre teszel szert egyetemi csoporttársaiddal szemben, megkülönbözteted magad a hasonló végzettségű társaidtól egy állásra jelentkezés során.

Hogyan tudsz hozzánk bekapcsolódni diákmunkatársként?

Erre három lehetőséged van:

1. A kötelező szakmai gyakorlatod az Ozekiben töltöd és a befejezése után, ha mindkét fél úgy dönt, diákmunkatársként folytathatod a munkát nálunk.

2. Szakmai gyakorlat nélkül.

3. Ozekis munkatárs, szakmai gyakorlatos, vagy diákmunkatárs ajánlásával.

Ozekis szakmai gyakorlattal

Az Ozeki Szakmai Gyakorlati Program befejezése után már nem kell a jelentkezési folyamatot megismételni, a szóbeli megállapodás után azonnal elkezdheted a munkát a diákmunkatársként.

Szakmai gyakorlat nélkül

Az Ozekiben több szakterület van, amely nem kívánja meg, hogy korábban az Ozekiben végzed el a szakmai gyakorlatodat.
Ilyenek a programozó, mérnökinformatikus diákmunkás pozíciók, valamint a sales és cégadminisztrációs területre jelentkezőknél.

Az Ozeki Szakmai Gyakorlati Programban való eredményes részvétel a feltétele a diákmunka végzésnek azoknak a villamosmérnök szakos vagy más szakos hallgatóknak, ahol hardverfejlesztési feladatokat látnak el.

Fontos tudnod, ha Ozekis szakmai gyakorlat nélkül akarsz munkát végezni az Ozekiben:
 • A teljes felvételi folyamatot végig kell csinálni.

 • A szakmai teszteken magasabb pontszámmal lehet csak bekerülni az adott pozícióba, mint a szakmai gyakorlatra.

 • A diákmunkatárstól elvárjuk, hogy a munkát magas színvonalon végezze el, mert ellentételezésben részesül.

 • Ha valaki nem tudja hozni az elvárt eredményeket, akkor sajnos, nem tudjuk kivárni, hogy belerázódjon a munkába. Ilyen esetben nem tudjuk folytatni a közös munkát.

 • Aki több projektben sikeresen teljesített, komolyabb feladatokat is kaphat.

Miért jó szakmai diákmunkát vállalni az Ozekiben?
 • Szakmai tapasztalattal gazdagodsz a legújabb Industry 4 technológiákról, amelyet később referenciaként használhatsz fel álláskeresésed során, így növelheted munkaerő-piaci értéked.
  Fel tudod tüntetni a szakmai önéletrajzodban, hogy az egyetemi évek alatt milyen szakmai tapasztalatot szereztél meg.

 • Rengeteget tanulhatsz a tapasztalt kollégáktól, mert azokat a gyakorlati trükköket lesheted el, amiről az egyetemen már nincs idő és lehetőség beszélni.

 • Olyan innovatív nemzetközi termékfejlesztésekben szerezhetsz tudást, amelyet az egyetemen nem kapsz meg, viszont a legtöbb vállalat keresi az ilyen kvalitással bíró munkaerőket.
  Ezzel a tudással egy kiválasztási folyamat során kiemelkedsz a hasonló végzettséggel rendelkező társaid közül.

 • Rugalmas időbeosztás, abszolút hozzá tudod igazítani az egyetemi elfoglaltságaidhoz. Nincs megkötve a heti elvárt óraszám. Ha a héten egy napot tudsz jönni, akkor arra a napra a napi folyamatos 8 órát kell tudnod vállalni.
  Ha például a vizsgáid miatt hosszabb időre nem tudsz jönni nincs belőle probléma.

 • Csapatmunkában kell dolgozni, ahol mindenki kap saját feladatot, amelynek megvalósulásáért felelős.
  A csapattagokkal együtt kell működni és a csapatnak határidőre kiváló minőségben el kell látni feladatokat.
  A közös munka során a másik munkatárs munkájára és a részletekre is oda kell figyelni, hogy a részfeladatok az integrálás után egészként tudjanak működni.

 • Gyakorolhatod a szakmai angol nyelvet.

 • Az egyetem befejezése után, ha mindkét fél úgy gondolja szívesen működünk együtt hosszútávon főállású munkaviszony keretében.

 • Az Ozekiben nagyon jó hangulatban végezzük a feladatokat. Külön foglalkozunk az új diákmunkatársak beintegrálásával, hogy mielőbb otthon érezzék magukat. Legyenek új barátaik.
  A változáshoz és a munkához kapcsolódó elvárások minél kisebb terhet rójanak rájuk és minél hamarabb feloldódjanak az új környezetben.

 • Diákmunkatársaink igénybe vehetik az edzőtermi (Energym) és a céges foci juttatásunkat. Meghívjuk őket a céges rendezvényeinkre is.

 • A munkavégzés helye az egyetemhez közel található meg, kiváló közlekedési lehetőséggel, mindkét villamos gyalog 5 perc alatt elérhető. Az Ozeki Irodaháza 10-es busz vonalán található.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A felvételi eljárás során minden jelentkező ugyanazon a felvételi folyamaton keresztül kerül elbírálásra. A kiválasztás szakmai szempontok, objektív kritériumok és szükséges specifikumok megléte alapján történik.
Tudj meg többet a felvételi folyamatról.


Milyen nyitott diákmunkatárs pozícióink vannak?

Junior szoftverfejlesztő
Junior solution designer
Junior termékdokumentáció készítő
Junior online marketing asszisztens

További diákmunka pozíciók...

More information