Ozeki Jobs

Köszöntelek a jobs.ozeki.hu weboldalon!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megismerhesd cégünket, tevékenységünket és az általunk kínált lehetőségeket. Első gondolatként egyik munkatársunk idézetét szeretnénk megosztani veled, mert úgy gondoljuk ez foglalja legjobban össze azt, hogy kik is vagyunk igazán:

"Az Ozeki Systems Kft, Debrecen legnagyobb játszótere informatikusoknak, programozóknak és a robotika iránt érdeklődő fiataloknak".

Ha a weboldalon olvasott információk alapján úgy gondolod, hogy szívesen csatlakoznál az Ozeki csapatához, erre három féle módot kínálunk:

Diákmunka egyetemistáknak
Egyetemistáknak és főiskolai hallgatóknak heti 2-5 napos rugalmas munkarendű munkaviszonyt biztosítunk. Ez kiváló lehetőség szakmai gyakorlat szerzésére és ösztöndíj kiegészítésre. Tapasztalatunk szerint az egyetemista munkatársaink azért járnak rendszeresen az Ozeki-be, mert kiemelkedő szakemberektől tanulhatnak valós, éles feladatok megoldásán keresztül.
Nézd meg az aktuális diákmunka lehetőségeinket!


Cégünk jelenleg az alábbi munkakörökbe keres munkatársat: meghirdetett pozíciók.
Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik terület az, amire leginkább szívesen jelentkeznél, akkor azt e-mailben jelezd kérlek, és egy interjú keretében lehetőséget biztosítunk arra, hogy több betekintést nyerj a cégünknél folyó munkába. Az e-mailedet a job@ozeki.hu címre várjuk.

Ha szeretnéd a hangulatot megismerni, kérlek nézd meg az alábbi video-kat. Ezek a videok az egyik robot termékünk marketing kampányához készültek, viszont jól tükrözik a nálunk folyó mindennapok hangulatát:"A legjobb eddig az éles Robot tesztelés volt"
"Az, hogy itt dolgozhatok az életem legpozitívabb élménye"


OZEKI irodaház és életképek
Vezető fejlesztők
A legjobb hangulatú csapat
Programozók
Saját fejlesztésű 3D nyomtató
Video szerkesztés a marketingen
Belső képzés
Elektronikai laboratórium
Mechatronikai laboratórium
A foci csapatunk
A tárgyalóban
Szakmai klub
Robot tesztelés élesben
Tablet teszt

További információk