OZEKI Informatikai Kft.
„Csak egy szabadság létezik: ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amihez tehetséged van.” Rubik Ernő
Ozeki Informatikai Kft.
job@ozeki.hu
Tel.: 00 36 1 371 0150

Ozeki Informatikai Kft.

Bemutatkozunk
Az Ozeki Informatikai Kft, 2000-ben alapított, magyarországi központtal működő informatikai vállalkozás. A cég független, piaci alapon finanszírozott vállalkozás. Kizárólag saját fejlesztésű informatikai termékek előállításával, és a világpiacon történő forgalmazásával foglalkozik. A cég több tízezer külföldi ügyféllel bír, a világ szinte valamennyi országában tud helyi referenciát felmutatni. A cég központja Debrecenben található, a létszáma 30 fő.

Tevékenységét tekintve az Ozeki egy innovatív, fejlesztő cég. A cég vezetőinek a célja, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amik valamilyen paraméterben a világon a legjobbak. Ezen termékekkel egy jól definiált piaci igényt piacvezetőként lehet kielégíteni. A fejlesztés jellemzően sok, eredmény vezérelt kutatói és fejlesztői munkát igényel.

Ennek a szemléletnek a tükrében készültek el a cég legfontosabb termékei:

Ozeki SMS Gateway
Ozeki Phone System XE
Ozeki VoIP SDK
Ozeki Dialer
Ozeki Camera SDK
Ozeki Cluster

Az Ozeki Informatikai Kft. 2014-ben, a kommunikációs szoftverfejlesztés mellett egy új irányt is nyitott. Építve, a kiemelkedő tapasztalatra az Internet alapú kommunikáció, és a gépi látás terén, az új irány a robotika. A cél, egy olyan robot vezérlést lehetővé tevő rendszer kifejlesztése, ami megkönnyíti a robotokkal történő kommunikációt és a robotokat az emberek számára hasznos feladatok elvégzésére alkalmassá tudja tenni. Ezen fejlesztés első termékei:

Ozeki 3D Printer
Ozeki Remote Presence Robot

Az angolszász cégek előszeretettel adnak meg egy rövid mondatot "Mission statement" néven, amiben tömören összefoglalják tevékenységüket. Az Ozeki "Misson Statement" így hangzik:

Magyarul: "A célunk, hogy megkönnyítsük az emberekkel történő kommunikációt és az eszközök távoli vezérlését"
Angolul: "Our goal is to make it easy to communicate with people and to make it easy to control remote devices"

A márkanév
Célunk, hogy az Ozeki márkanevet gyors kommunikációval, kiváló információs anyagokkal és jelentős üzleti hasznot hozó termékekkel azonosítsák.

Munkatársaink
Fontos számunkra, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akik miatt érdemes bemenni a munkahelyre. Egymással őszintén kommunikálva, konstruktívan együttműködve, a tudásunkat összeadva alakítsuk ki és hajtsuk végre azokat a tevékenységeket, amik a sikerhez vezetnek. Minden munkatárs felvételével szélesíteni akarjuk a látókörünket és bővíteni akarjuk a tudásunkat. Feladatunk az, hogy közösen létrehozzunk és ismertté tegyünk olyan termékeket és megoldásokat, amik sokkal jobbá, hatékonyabbá teszik az ügyfeleink mindennapjait.

Mit gondolunk a sikerről?
Úgy gondoljuk, hogy a sikerhez kiegyensúlyozott háttér, anyagi biztonság, nemzetközi szemlélet és folyamatos innováció szükséges. Az Ozeki-ben ezekre helyezzük a hangsúlyt. Ez alapján álltak össze az üzleti prioritásaink.

Kik jelentkezzenek?
Azok jelentkezését várjuk, akik elsősorban olyan munkahelyet keresnek, ahol szenvedélyes, profi szakemberek veszik őket körül. Akikben van erő és tartás ahhoz, hogy őszintén kommunikáljanak. Olyanok jelentkezzenek, akik képesek szeretni a munkájukat, és akik szeretnek dolgozni! Azok jelentkezzenek, akik önálló gondolatokkal rendelkeznek és keresik, hogy hol tudnak értéket teremteni, hasznot hajtani.

    Alapértékeink
  1. Tisztesség
  2. Eredményesség
Mit nyújt az Ozeki?
Szakmai fejlődést
A legkorszerűbb technológiák megismerését
Kitűnő hangulatú munkalégkört
A versenytársaknál jobb kompenzációt
Könnyen megközelíthető munkahelyetHol fogok dolgozni?
Nagyon kellemes munkakörnyezettel vár cégünk Debreceni irodájába!

Hogyan lehet jelentkezni?
A jelentkezz e-mailben a
job@ozeki.hu
címen.

A jelentkezéshez be kell küldeni egy fényképes szakmai önéletrajzot, valamint ki kell tölteni és csatolni kell a pozícióhoz tartozó jelentkezési lapot, amely a pozíció oldalán érhető el.


Ozeki Informatikai Kft., 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5., GPS: N47.547,E21.621, E-mail: job@ozeki.hu, Tel: 06 1 371 0150
Copyright © 2000- - Ozeki Ltd | info@ozeki.hu
Home > Home > Bemutatkozunk
Legal | Privacy | Terms of use | 1694
3.219.31.204 | 92.118.27.157 | Login